Magazines
BoaRegistratie©
Projecten
BoaRegistratie (BRS)
Faunafonds
FaunaRegistratie (FRS)
FaunaSchade (SRS)
GeoRegistratie (GRS)
Groennetwerk
KievitRegistratie
PalingRegistratie (PARS)
Wildaanrijding
WildRegistratie (WRS)
NatuurNetwerk BV
Hofsemolenweg 8
8171 PM VAASSEN
Nederland
Tel:
Fax: 0578 - 571 422

Projecten - WildRegistratie (WRS)

Vorige pagina
Projecten
WildRegistratie (WRS)

Wat is WildRegistratie?

Wildregistratie is een pilot ontstaan uit de samenwerking tussen Slagerij G. ter Weele & Zoon te Oene, Wildhandel Van de Cruijsen te Mill, de Voedsel en Waren Autoriteit, de Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren, de KNJV/SJN en NatuurNetwerk. Met als uitgangspunt dat alles maar één maal wordt ingevoerd, zorgt het WILDregistratie© Systeem (WRS©) voor eenvoudige traceerbaarheid van "grofwild" door heel Nederland.

Poeliers en restaurants kunnen zich aanmelden, door voor aanmelden te kiezen.

Gekwalificeerde Personen (GP) melden zich aan bij www.faunaregistratie.nl. Heeft u al een account in FRS, stuur dan uw certificaat naar NatuurNetwerk. Uw certificaatnummer wordt dan toegevoegd aan uw account, zodat u bij de afschotmelding direct verklaring deel II en het eventueele trichine moster in kan vullen

Gedrurende de looptijd van de pilot wordt naast de digitale registratie, ook de papieren versie ingevuld.

Zie ook www.wildregistratie.nl

Wij zijn actief door geheel Nederland, met name de omgeving: Apeldoorn, Ede, Zwolle, Arnhem, Amersfoort, Achterhoek, Betuwe, Rivierengebied, Rivierenland, Veluwe, Bommelerwaard, De Duffelt, Gelderse Vallei, De Graafschap, IJsseldal, Land van Maas en Waal, Liemers, Montferland, Neder-Betuwe, Over-Betuwe, Rijk van Nijmegen, Tielerwaard, Vaassen, Beekbergen, Elburg, Epe, Heerde, Hoenderloo, Kootwijk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Otterlo, Nunspeet, Garderen, Loenen, Vierhouten en Voorthuizen.
Cartomatic I&O Netsys Faunafonds Verbindt de overheid NXS Gegevensautoriteit Natuur