Magazines
BoaRegistratie©
Projecten
BoaRegistratie (BRS)
Faunafonds
FaunaRegistratie (FRS)
FaunaSchade (SRS)
GeoRegistratie (GRS)
Groennetwerk
KievitRegistratie
PalingRegistratie (PARS)
Wildaanrijding
WildRegistratie (WRS)
NatuurNetwerk BV
Hofsemolenweg 8
8171 PM VAASSEN
Nederland
Tel:
Fax: 0578 - 571 422

Over ons

Over ons

Materiedeskundigheid en passie voor de uitvoering, het moet samen gaan.

Per dag zijn honderdduizenden mensen actief bezig met de natuur. Ze maken beleid, onderhouden, inventariseren, houden toezicht, recreŽren en een aantal voeren noodzakelijke maatregelen uit. Een ingewikkeld proces. Wil je daar iets voor maken, wil je dat stroomlijnen en inzichtelijk maken, dan moet je wel verstand hebben van de materie.

Je moet bijna beleidsmaker zijn, bedrijfsjurist, ICT-er, faunadeskundige, toezichthouder (BOA) en uitvoerend beheerder tegelijk. Het scheelt niet veel, NatuurNetwerk komt aardig in de buurt.

Wil je een dataregistratiesysteem maken voor de BOA (groene handhaver) dan moet je wel weten hoe de BOA werkt.

Registreer je beheeractiviteiten, zoals afschot, dan moet je wel weten wat de beheerders doen. Hoe ze het kunnen doen en hoe ze het moeten doen. Je moet alles wat met jacht en schadebestrijding te maken heeft tot in de vingertoppen beheersen. 

Ing. Gerrit Jan Spek werkt al jaren in het faunabeheer. Heeft zijn sporen verdiend als bezielende kracht, ambtelijk secretaris, van de Vereniging Wildbeheer Veluwe, als docent grofwildbeheer aan het IPC groene ruimte en als zelfstandig adviseur inzake fauna en het beheer van fauna. Spek is denker en uitvoerder. Pragmatisch en vernieuwend. gjspek@natuurnetwerk.nl                  

Hans Liekens kijkt naar ingewikkelde processen en wenst dat te vereenvoudigen. Bedenkt daarvoor structuren. Vertaalt dat vervolgens naar gebruiksvriendelijke ICT-oplossingen. Hij vertaalt het naar de werkvloer, waar die hiŽrarchisch dan ook zit. Liekens is BOA, faunabeheerder, procesbeheerser en ICT-er. Is oplossingsgericht. Vertaalt zaken van denken naar doen. Snel, consistent en doelgericht. Helder! jgliekens@natuurnetwerk.nl

Adresgegevens:

NatuurNetwerk b.v.
Hofsemolenweg 8
8171 PM VAASSEN
Nederland

telefoon   0578 - 560 141
K.v.K. 08155147
VAT 8174.85.661.B01

Wij zijn actief door geheel Nederland, met name de omgeving: Apeldoorn, Ede, Zwolle, Arnhem, Amersfoort, Achterhoek, Betuwe, Rivierengebied, Rivierenland, Veluwe, Bommelerwaard, De Duffelt, Gelderse Vallei, De Graafschap, IJsseldal, Land van Maas en Waal, Liemers, Montferland, Neder-Betuwe, Over-Betuwe, Rijk van Nijmegen, Tielerwaard, Vaassen, Beekbergen, Elburg, Epe, Heerde, Hoenderloo, Kootwijk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Otterlo, Nunspeet, Garderen, Loenen, Vierhouten en Voorthuizen.
Cartomatic I&O Netsys Faunafonds Verbindt de overheid NXS Gegevensautoriteit Natuur